Rozpoczęty projekt zapisuje się na koncie Printu do 90 dni od ostatniej edycji. O zbliżającym się terminie zniknięcia projektu z konta informują wiadomości mailowe wysyłane przez nas tydzień i dzień przed jego usunięciem.

Zachęcamy do zalogowania się, aby projekt automatycznie zapisał się na koncie i był dostępny do edycji po zalogowaniu na dowolny komputer. Dodatkowo warto zapisywać projekt na bieżąco w trakcie projektowania.

Jeśli projekt był tworzony bez uprzedniego zalogowania, projekt zapisze się na przeglądarce. Aby go nie stracić, zalecamy nie usuwać pamięci podręcznej przeglądarki. Pomimo tego zachęcamy do zalogowania się przed rozpoczęciem projektowania w celu zapisania projektu na koncie
Czy ten artykuł był pomocny?
Anuluj
Dziękuję!