Jak długo mogę pracować nad swoim projektem?

Niezamówiony projekt przechowywany jest na koncie przez 90 dni od ostatniej edycji. Jeśli nie nastąpiło logowanie i edycja, projekt jest przechowywany przez 45 dni.

Psst... Otwierając ponownie swój projekt i wprowadzając kilka zmian, sprawisz, że zachowamy go dla Ciebie przez kolejne 90 dni!

Złożyłem/złożyłam zamówienie i projekt zniknął z mojego konta – co się stało?

Po złożeniu zamówienia projekt zostaje automatycznie przeniesiony z zakładki Moje projekty do zakładki Zamówienia.

Jak długo jest przechowywany projekt po złożeniu zamówienia?

Projekt zamówionego fotoproduktu przechowujemy 5 lat od momentu zakupu. Jeśli w zamówionym projekcie w ciągu 45 dni od daty jego zamówienia nie zostaną dokonane żadne zmiany, trafia on do archiwum.

Czy mogę zamówić projekt ponownie?

Aby zamówić ten sam projekt jeszcze raz, należy w zakładce Zamówienia kliknąć Zamów ponownie – wówczas utworzy się duplikat projekt, który znajdziesz w zakładce Moje projekty. Duplikat można edytować, wybierając opcję Edytuj.



Mój projekt trafił do archiwum. Jak mogę go wyciągnąć?

Aby wyciągnąć projekt z archiwum, należy:
zalogować się na swoje konto,
wejść do zakładki Zamówienia,
kliknąć przycisk Wyciągnij z archiwum.
Czas oczekiwania na wyciągnięcie projektu waha się od 15 min do 24 h w zależności od daty złożenia zamówienia (im starszy projekt, tym dłuższy czas oczekiwania).

Ile mogę mieć otwartych projektów na swoim koncie?
Na swoim koncie możesz zapisać do 10 niezamówionych projektów.
Czy ten artykuł był pomocny?
Anuluj
Dziękuję!